Smakelijke tentoonstelling 2018

Voor een kunstenaar kan een niet voor de hand liggend opgelegd thema uitgroeien tot een boeiende uitdaging. Vraag het maar aan de fotografen van Kunstplatform Kappa. Zij kregen zo’n niet alledaagse uitnodiging voorgeschoteld; kunst en fritten! De combinatie van fotografie en fritten resulteerde in een boeiende tentoonstelling.

Winnie Lemmens is een all-round kunstenaar. Zij combineerde haar sculpturaal werk met hetgeen ze bij mekaar sprokkelde in frituur Max. Alleen de mayonaise liet ze onaangeroerd. Als alternatief kwakte ze een portie humor in de puntzak .

Jan Daneels ging te rade bij Houdini & co. In zijn frietketel pruttelden Keltische runentekens. De fotograaf laat je mee genieten van een vreugdevol en zonnig menu.

Alles is te bekijken in het enige museum ter wereld waar je met een pak friet naar binnen mag; het Frietkot-museum. Je vind het op de eerste verdieping, boven fritkot MAX – Groenplaats 12 – Antwerpen. Zeven op zeven open, van 12 tot 24 u. Toegang  gratis van 16  januari 2017 tot 16 april 2018.

Openingsuren

Alle dagen open van 12-24u, enkel om mee te nemen.

Groenplaats 12, 2000 Antwerpen

Contact

0474/886.383

info@fritkotmax.be

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK